Menu
LANDSCAPE Chinese

Yang Mansion Gallery

ZhengzhouChina
20159000 sqm

Located at a busy traffic junction along Wenhua Road and Yingcai Street, this pocket park serves as a restful alfresco deck out and a precursor to the future commercial development gateway.

The plaza’s feature paving mirrors the concept of water ripples with a concentric pattern, linking a green belt at each end of the site. Bright orange outdoor furniture and colorful resin-bond aggregates were vastly used to better correlate with the modern and fun elements of the future shopping strip.

  • ClientZhengzhou Meijing
  • ScopeConcept | Schematic | Design Development | Construction Review | Implementation
  • TeamBrandon Huang | Kenny Fung | Ken Qiu | Perry Zou
  • PhotographerB├ęton Brut
LANDSCAPE
Yang Mansion Gallery
ZhengzhouChina
20159000 sqm